2011

Renovatie kinderafdeling: met enige vertraging (door vertraging eerder project van de plaatselijke aannemer) wordt gestart met de grootse renovatie van de kinderafdeling. De Spinningmarathon in Swalmen heeft een bedrag van ruim €45.000,- opgeleverd. Sportcentrum Swalmen, Ask for Graphics en Mr. Present (allen Swalmer ondernemers) hebben dit geweldige, 24-uur durende spektakel mogelijk gemaakt. 
Renovatie 5 klaslokalen Adesso-school: donatie Tafelronde, opbrengst Roermonds Bordspel 
Bouw huisje Mary & Goretti: donatie fooienpot van Broen Café de Plevuus, Markt Swalmen. Henk Tegels doneert al jaren zijn fooienpot aan de stichting. Tijdens het jaarlijkse veldwerk kwam de stichting in contact met de zusjes Mary en Goretti. Beiden zijn lichamelijk gehandicapt en volledig op zichzelf aangewezen. Met de bouw van een stenen huis zijn ze enorm geholpen. 
Start geitenstal Kumi Farm: opbrengst Kumi diner bij Restaurant Maaszicht Asselt, mede georganiseerd door Vini Mondiale. 
Werkgroep Orthopedie Overzee: door ons bestuurslid Anja van Ratingen zijn er contacten gelegd met Nederlandse orthopeden die aangesloten zijn bij de werkgroep. Sinds 2011 zijn er jaarlijkse missies naar Kumi Hospital. Tijdens verblijven van 10-14 dagen worden er zo’n 60-90 patiënten geopereerd. Dit doen de Nederlandse orthopeden samen met de orthopedisch chirurg van Kumi Hospital zelf. Dr. Owori Francis is inmiddels afgestudeerd. De werkgroep maakt dr. Owori tevens ingrepen eigen die hij tijdens zijn studie niet geleerd heeft. Door de aanwezigheid van een zeer goed ontwikkeld orthopedische werkplaats, kan het ziekenhuis zich profileren op orthopedisch gebied. 
Muurschilderingen kinderafdeling: donatie st. Jozefschool Tegelen 
Ebenezer Nursery School: onderweg van Kumi Hospital naar Kumi town is de kleuterschool Ebenezer gelegen. Deze kleuterschool is gestart in 2011 en kan zich verder ontwikkelen door giften van een Nederlands gezin.