26 november: Sjmulle en Flauwekulle

We hebben het al aangekondigd: op 26 november organiseren wij in samenwerking met restaurant Maaszicht in Asselt een culinaire activiteit. Van 12.30-16.00 uur bieden wij jullie een spannende, interactieve borrellunch aan! Lekker eten, drinken en… kienen! Maar dan met een twist. Meer verklappen we niet. Laat het maar gebeuren en kom samen met je familie, vrienden en vriendinnen genieten van een middagje SJMULLE EN FLAUWEKULLE op de prachtige locatie van restaurant Maaszicht in Asselt!

Voor € 29,50 zorgt Restaurant Maaszicht voor heerlijk ’Sjmulle’, inclusief 3 consumpties (koffie/thee/fris/bier). Andere consumpties zijn uiteraard ook mogelijk (tegen een meerprijs). Stichting Kumi zorgt voor het ’Flauwekulle’, inclusief 2 kienkaarten. De opbrengst van deze middag komt volledig ten goede van het veldwerk.

Dus: wil je samen met je familie, vrienden en vriendinnen genieten van een gezellige en smakelijke middag en daarbij onze stichting steunen? Stuur ons dan uiterlijk 18 november een mail en maak € 29,50 p.p. over op rekeningnummer NL 02 RABO 0150392893 t.n.v. Stichting Kumi Hospital Uganda, o.v.v. jouw naam en SJMULLE EN FLAUWEKULLE. Na ontvangst van je betaling krijg je een bevestigingsmail van jouw aanmelding. Klik hier voor onze contactgegevens.